Itt vannak az első képek az új Pókember-film forgatásáról!

A kiszivárgott fotókon Samuel L. Jackson és Cobie Smulders látható.

A Spider-Man: Far From Home névre hallgató folytatást (amelynek címét vélhetően idő előtt árulta el a főszereplő, Tom Holland) éppen Londonban forgatják, ahol a Nick Furyt és Maria Hillt alakító színészekkel a Tower híd közelében található irodaházak környékén vettek fel egy jelenetet. Az eseményről ráadásul nem csak fotó, videó is készült.

Jacksonon és Smuldersen, na meg természetesen Hollanden kívül az amerikai mozikba 2019. július 5-én érkező filmben megint benne lesz Zendaya (MJ), Michael Keaton (Keselyű), Marisa Tomei (May néni), új főgonoszként pedig Jake Gyllenhaalt köszönthetjük, aki Mysteriót, civil nevén Quentin Becket formálja meg (erről itt írtunk részletesebben korábban).

A Pókembert életre keltő fiatal színész, Tom Holland egyébként nagy mestere a spoilerezésnek, hiszen a Far From Home címen kívül Chris Prattnek is elárulta saját filmje, a Jurassic World: Bukott birodalom fordulatait. Holland ugyanis jóban van a Jurassic World 2. rendezőjével, J.A. Bayonával, hiszen az ő keze alatt dolgozott A lehetetlen című katasztrófafilmben.

Tom Holland a Pókember: Hazatérésben. Forrás: InterCom

 

Bayona pedig mindent elmesélt a fiatal színésznek, aki nagy lelkesen továbbadta az infókat a Bukott birodalom főszerepét játszó Prattnek (akivel a Bosszúállók: Végtelen háborúban dolgozott együtt) – ezzel pedig megkímélte a sztárt a meglepetésektől, hiszen amikor az a dinós folytatás forgatókönyvét olvasta, már minden csavart ismert.


(via NME)