Ízirájder, öcsém, Csuja Imre 58 éves!

A népszerűség átka a beskatulyázás, mert Csuja Imrét rendre megtalálják a suttyó figurák, de hát mit tehetnénk, mikor zseniális ezekben a szerepekben?

Az Üvegtigris tele van jobbnál-jobb figurákkal, mindegyikük nélkül szegényebb lenne a világ, de köztük is élen jár az erőltetett macsó, Csoki. "Nekem ne mondja senki, hogy ne legyek kemény. Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és én ne legyek kemény?" Az "Ízirájder, öcsém" pedig kétségkívül szállóigévé vált.

 

A Valami Amerika 2 bemutatója előtt jött ki ez a hasznos vírusvideó, amiben Bala, a gengszter a maga sajátos módján a Staying alive-nak (-nek) ritmusára mutatja be a szakszerű újraélesztést.

 

Csuja pusztán a hangjával is csodákat művel, hiszen az Egy rém rendes családban Al Bundy elképzelhetetlen lenne nélküle, legalább annyit tesz a karakterhez, mint maga Ed O'Neill.

 

Torrente Spanyolországon kívül csák nálunk ilyen népszerű - ez a magyar néplélekről is vall, de Csuja hangja nélkül valószínűleg jóval kevesebben ismernék a határtalanul tróger (ex)rendőrt. 2012-ben a Torrente 4 magyarországi bemutatója kapcsán az Index stábja összehozta az író-rendező-címszereplő Santiagó Segurával, aki könnyelműen megígérte neki, hogy egy aprócska szerepben beleteszi a következő epizódba. Sajnos ez nem történt meg, ugyanis  a színésznek fizetnie kellett volna azért, hogy feltűnhessen a filmben.