Jack Black magyarul varázsol el minket

Elkészült a magyar szinkronos verziója a gömbölyű sztár főszereplésével készült „családbarát horrorfilm”-nek.

A magyar mozikban november 1-jén bemutatandó A végzet órája (The House with a Clock in Its Walls) a tízéves Lewis története, aki mikor nagybátyjához, Jonathanhez (őt játssza Jack Black) költözik, nem is sejti, hogy egy mágiával, varázslókkal, boszorkányokkal teli izgalmas világba csöppen. Új otthona, az ódon kastély megannyi titkot rejt, köztük a ház falában egy folyton ketyegő különös órát.

Jack Black és Cate Blanchett a filmben. Forrás: Freeman Film

 

Amikor Lewis halloweenkor véletlenül feltámasztja a holtakat, megkezdődik a versenyfutás az idővel. A bátor fiúnak varázsló bácsikájával és a szomszédban lakó belevaló boszorkánnyal, Florence-szel (Cate Blanchett) karöltve meg kell találnia az órát, hogy megmentsék a világot a teljes pusztulástól, azaz a fekete mágiát űző gonosz erőktől (egy Selena nevű boszorkánytól és egy gonosz varázslótól, akit Kyle MacLachlan formál meg).

Ahogy arról korábban már írtunk, a film új trailere egy az egyben olyan, mintha a készítők a Harry Potter-jelenséget akarnák meglovagolni. Az aláfestő zene, a hangulat, a gyerek-és a varázsvilág keveredése, az egymás ellen forduló varázslók és boszorkányok csatája, de még a feliratok betűtípusa is a Potter-mozikat idézi – most mindezt magyarul is élvezhetjük.


(via Freeman Film)