James Gunn először beszélt arról, mi miatt volt szomorú, miután elvették tőle A galaxis őrzői 3-at

A rendező szerint jogos döntés volt, hogy a Disney kirúgta, de egyvalami nagyon-nagyon fájt neki.

James Gunn, A galaxis őrzői 3 kirúgott, majd visszavett rendezője először beszélt nagy nyilvánosság előtt a Deadline magazin hasábjain arról, mit érzett, amikor a Disney-főnök Alan Horn kirúgta a Galaxis őrzői 3 stábjából, amiért 10 évvel ezelőtt a holokauszttal, a nemi erőszakkal és szeptember 11-el viccelődött a Twitter-bejegyzéseiben.

A Disney-nek abszolút megvolt rá a joga, hogy kirúgjon. Azok tényleg nem voltak túl szép mondatok tőlem. Mondtam valamit, ami nekik nem tetszett, minden joguk megvolt rá, hogy kirúgjanak. Egyetlen dolgot sajnáltam akkor, de nagyon: így már nem lehet teljes Mordály története. Mordály én vagyok. Tényleg! Még akkor is, ha ez most nárcisztikusan hangzik. Groot pedig a kiskutyám. Imádom Grootot, de teljesen máshogy. Mordályhoz más viszony fűz, sokkal közelebb érzem magamhoz, és nagyon sajnáltam, hogy nem lehet teljes a története.

A Deadline-interjúban Gunn aról is mesélt, hogy amíg a Disney és a Marvel parkolópályára tette, bevállalta a konkurens Warnernek a Suicide Squad 2 rendezését, ami szerinte egy nagyon vicces film lesz – annak ellenére, hogy leginkább a Holtak hajnalára fog hasonlítani. (via Uproxx)