Jamie Lee Curtis játszani fog a Halloween folytatásában

A Sikolykirálynőnek is nevezett Curtis ötödjére menekül majd Michael Myers elől John Carpenter klasszikusának sokadik folytatásában.

Jamie Lee Curtis játszotta Laurie Strode-ot, akire a néma Michael Myers vadászott John Carpenter 1978-as klasszikusában. A karakter visszatért a közvetlen folytatásban, majd az 1998-as Halloween H20 - Húsz évvel később című jubileumi, hetedik részben, végül 2002-ben, a Halloween - Feltámadás című filmben, amiben úgy tűnt, meghalt.

Persze a horrorfilmekben a halál soha nem biztos, így térhet vissza Curtis figurája a készülő új epizódban - ami nem Rob Zombie ellentmondásos remake-jét, hanem az eredeti sorozatot folytatja. Az egyszerűen csak Halloweenre keresztelt rész jövőre érkezik, és nem csak Curtis visszatérése, hanem az alkotógárda miatt is érdekes lehet.  A filmet ugyanis az Ananász expressz rendezője, David Gordon Green jegyzi a tapló vígjátékairól ismert, de zseniális Danny McBride-dal együtt. A páros azonban nem akarja elviccelni a slasherek egyik alapkövét, a gyökerekhez kívánnak visszanyúlni - mi sem bizonyítja jobban, mint John Carpenter produceri közreműködése. A kultrendező a durva csalódást okozó harmadik résszel (amiben szintén producerként közreműködött) kiszállt a sorozatból, a rebootot pedig nem szerette, és Rob Zombie-t "egy darab szar"-nak nevezte, mert állítása szerint hazudott róla.