Jared Leto új Marvel-filmje egyszerre szólítja meg az vámpírrajongókat és a képregényfanokat

Ütős előzetest kapott a Morbius, ráadásul felbukkan benne Pókember és Michael Keaton Keselyűje is!

Jared Leto eléggé leszerepelt a Warner stúdiónál, amikor annyira azonosult a kettyós Joker szerepével, hogy használt óvszert, gésagolyót és döglött patkányt küldött ajándékba az Öngyilkos osztagban szereplő színészkollégáinak. Le is cserélték Joaquin Phoenixre, és az új Harley Quinn-film is azzal kezdődik, hogy Harley kidobta Jokert. Viszont nem sokáig szomorkodott a 48 éves sztár, mert szinte rögtön elszegődött a konkurens Marvelhez, ahol ő lett a vámpír Morbius. A Sony pedig a Marvellel közösen már le is forgatta a következő szuperhősös blockbustert, a Morbiust, amihez most jött ki egy vámpíros horrorfilmeket idéző, vadonatúj trailer! Íme:

Eddig mi is előszeretettel írtuk itt a Port.hun, hogy a Morbius lesz a Venom utáni második Pókember-mentes Pókember-film, de ezt az eposzi jelzőt most már alighanem hanyagolnunk kell. Az új trailer egyik jelenetében ugyanis Jared Leto egy Pókember-graffiti mellett battyog el (amire valaki azt is felfújta, hogy „gyilkos”), tehát még akár az is lehet, hogy a premierkor Tom Hollandot is látni fogjuk a vásznon. A mostani előzetes végén pedig nem más toppan be, mint Michael Keaton, aki a Sony és a Marvel közös blockbusterében, a Pókember - Hazatérésben Peter Parker egyik legismertebb ellenfelét, Keselyűt alakította!

A magát egy ritka vérbetegségéből kikúrálni kívánó, elkeseredett biokémikus, dr. Michael Morbius karakterét 1971-ben, a The Amazing Spider-Man című képregényfolyam 101. füzetében alkotta meg Roy Thomas író és Gil Kane rajzoló. A gyógyulás helyett vámpírrá változó Morbius később feltűnt más Marvel képregényekben is, '92-ben saját sorozatot kapott Morbius, The Living Vampire címmel, és a '94-től '98-ig futó, nálunk is nagy sikerrel vetített Pókember-rajzfilmsorozatban is vendégszerepelt. (via NME)