Jennifer Aniston és Adam Sandler nászútja elég durván sikerült

Itt az előzetes a két színész újabb közös filmjéhez, a Murder Mysteryhez.

Ahogy arról korábban már írtunk, a 2011-es Kellékfeleség után újabb közös filmben szerepel a Jóbarátok sztárja és a debilvígjátékok koronázatlan királya. A Murder Mystery a Netflixnél jön ki, ahol Sandler már jó ideje sorozatban gyártja a filmjeit, de Anistonnak ez lesz az első munkája a streamelős óriásnál.

A krimivígjátékban a két sztár egy házaspárt alakít, amelynek tagjai ugyan már 15 éve együtt vannak, de még nem volt idejük nászútra menni. Ezt most egy európai vakációval pótolják, és az odaút során egy váratlan meghívásnak köszönhetően egy idős milliárdos jachtján kötnek ki – a szóban forgó milliárdost azonban valaki megöli.

Férj és feleség ezután az első számú gyanúsítottak közé kerülnek, így, hogy mentsék magukat, ki kell nyomozniuk az ügyet – ami a Sandler alakította férfitól nem is áll olyan távol, hiszen rendőrként dolgozik.

A most nyilvánosságra hozott előzetes alapján a film meglehetősen fantáziátlan Agatha Christie-paródiának tűnik – de ne legyen igazunk! A színészek mondjuk legalább jók lesznek, hiszen a Murder Mysteryben Jennifer Anistonon és Adam Sandlerön kívül olyan sztárok játszanak, mint Luke Evans, Gemma Arterton, Terence Stamp vagy a francia sikerfilmekből ismert Dany Boon. A bemutató június 14-én lesz a Netflixen.


(via Collider)