Jennifer Lawrence elmondta, miért "seggfej a rajongóival"

Ezt nem mi mondjuk, hanem ő. Nem szereti, ha még vasárnap is közös fotókért nyaggatják, szerinte neki is kijár a pihenőnap.

Rendhagyó interjút adott Adam Sandlernek napjaink legfelkapottabb női sztárja, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence: a patinás Variety mozimagazin Actors on Actors műsorában többek között arról mesélt, miért olyan bunkó a rajongóival.

Onnantól, hogy belépek valahová, nagyon gorombává válok. Igazi seggfej leszek. Ez ugyanis az egyetlen mód, hogy megvédjem magam.

Ez alatt azt kell érteni, hogy Lawrence például ha betér egy étterembe, akkor elküldi azokat, akik mellé akarnak leülni. Ilyenkor nem enged senkinek közös szelfit, mert nem tetszik neki, hogy mindenki azt hiszi ilyenkor, hogy ő a legjobb barátja.

Azt szoktam mondani, hogy nekem is kijár a vasárnap, amikor nem dolgozok, amikor nem vagyok sztár.

Adam Sandler erre elmesélte, hogy hozzá is mindig odamennek az emberek az étteremben. De ő ilyenkor mindig leülteti őket, van, hogy az ebédjüket is kifizeti, és hagyja, hogy a rajongók együtt lógjanak a gyerekeivel. Viccelődve azzal indokolta ezt, hogy úgysem él már sokáig, így inkább annyi új emberrel akar megismerkedni, amennyivel csak tud.

Fotó: Kevin Winter / Staff / Getty Images

 

Jennifer Lawrence nemrég a The Hollywood Reporter‘s Awards Chatter című podcastben is szerepelt, ahol a fappening botrányt is felidézte. Ez volt az a hírhedt 2014-es eset, amikor elárasztották a netet a meztelen képei, amiket sok más hollywoodi híresség privát fotóival együtt a sztárok Apple iCloud-ját feltörve szerezte meg egy hekker. Lawrence így kommentálta most az akkor történteket:

Rettenetesen rossz volt. Úgy éreztem, mintha az egész kib*szott bolygó végigment volna rajtam egy gangbangben.