Jessica Chastain felismerhetetlen új filmjében

Egy életrajzi drámában alakít egy híres amerikai tévés prédikátort, Andrew Garfield lesz a férje. Nézd meg a The Eyes of Tammy Faye előzetesét!

A hetvenes-nyolcvanas években játszódó, igaz történeten alapuló filmben – amit az amerikai mozik szeptember 17-én mutatnak majd be – a színésznő egy Tammy Faye Bakker nevű nőt alakít, aki férjével, Jim Bakkerrel (őt játssza Garfield) szinte a semmiből hozta létre a világ egyik legnagyobb vallásos tévéjét.

Tammy Faye a kereszténység jegyében nagyon elfogadó volt: keblére ölelte például a melegeket és az AIDS-betegeket is, mert úgy vélte, egy igazi kereszténynek mindenkit szeretnie kell. A most nyilvánosságra hozott előzetesben is megjelenik, hogy ebből azért adódtak problémái.


A tévés prédikátornőnek

a megjelenése is igen egyedi volt:

védjegyévé vált a látványosan kihúzott szeme, és énekstílusa is nagyon sajátos volt (térítés közben gyakran fakadt ugyanis dalra).

A címben szereplő „szem” szó azonban Tammy Faye feltűnő szemfestésén kívül arra is utal, hogy nem vette észre a férje viselt dolgait. Bakkerék vallásos birodalma ugyanis több botrány miatt végül a földbe állt, szóval a film tündöklésük és bukásuk igaz története. A maszkmesterek pedig olyan jól dolgoztak, hogy az állprotézist viselő Jessica Chastainre tényleg egyáltalán nem lehet ráismerni.


(via Uproxx)