Jim Carrey ismét főgonosz lesz egy blockbusterben

Ráadásul nemcsak a Sonic 2-ben lesz ő a nagy ellenfél, hanem állítólag a Deadpool 3-ban is.

Az elmúlt hónapokban rengeteget spekulált a mozis szaksajtó arról, hogy Jim Carrey állítólag igen aktív szerepet fog vállalni egy nagynevű képregényes franchise-ban. Annyira jól érezte magát ugyanis a Sonic, a sündisznó főgonoszaként, hogy szívesen csinálna ismét ilyesmit a Marvel moziverzumban vagy a DC-s szuperhősbrigád filmjeiben. Rá is férne az ilyesmi egyébként, mert ahhoz képest, mekkora sztárnak számított a '90-es években, kissé mintha megbicsaklott volna a karrierje az elmúlt évtizedekben, és a mostani filmjei sehol sincsenek már a fénykorához képest, amikor zsinórban szállította az olyan emlékezetes kultfilmeket és kasszasikereket, mint A maszk, az Ace Ventura 1-2, a Truman show, A Grincs, A Minden6ó vagy az Egy makulátlan elme örök ragyogása.

Jim Carrey mint Dr. Robotnyik a Sonic, a sündisznó című filmben (forrás: UIP-Duna Film)

 

Az már biztos, hogy ha lesz Sonic 2 (márpedig nagyon úgy fest, hogy lesz), akkor Jim Carrey ismét beöltözhet majd benne a pörgebajszú gonosz tudósnak, Dr. Robotnyiknak. A hollywoodi berkekben bennfentesnek számító filmes újságíró, Daniel Richtman viszont úgy tudja, az 59 éves sztár nemcsak ebben a blockbusterben lesz főgonosz, de a  készülő Deadpool 3-ban is. Ez egyébként abból a szempontból kissé furcsa választás, hogy annak idején Jim Carrey hiába volt Csillagsáv Ezredesként főszereplő a vaskos humorú Kick-Ass 2-ben, annak népszerűsítésében nem vállalt szerepet, mivel meggyőződéses pacifistaként mindig is ellene volt az ilyesfajta erőszakos filmeknek – így nagy kérdés, hogy az R-besorolású, erőszakmentesnek nem igazán mondható Deadpool 3-at hogyan vállalná... (via Wegotthiscovered.com)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu