J.J. Abrams már megint egy Cloverfield-filmen dolgozik

Az okkult nácis Overlord nem lesz a franchise része, valami más viszont igen.

Las Vegasban jelenleg épp a CinemaCon zajlik, itt jelentette be J.J Abrams, hogy már készülőben van egy új Cloverfield-film, ami nem a második világháborús, okkult nácis Overlord lesz, pedig korábban sokan ezt pletykálták. Persze Abramsnél sosem lehet tudni, hiszen évtizedek óta profi szinten űzi az elterelést és a kamumarketinget.

A CinemaConon mindenesetre levetítettek egy részletet az Overlordból, ami nagyon tetszett a nézőknek. A jelenetben a partraszállás előestéjén amerikai ejtőernyősöket dobnak le az ellenséges vonalak mögött. Fontos küldetésük van, de igazából erről ők is csak annyit tudnak, hogy a nácik által megszállt kis faluban, ahová el kell jutniuk, nagyon furcsa dolgok történtek.

A narrátor (valószínűleg a felettesük hangja) ugyanis arról beszél, hogy igazi keresztes hadjáratot vívnak most, ez az akció fogja elhozni a szövetségesek számára a végső győzelmet, ez fogja megroppantani a nácik hadigépezetét. A repülőben ülő ejtőernyősök ezután kiugrálnak, majd gyors vágásokkal mindenféle sokkoló képek villannak fel, többek között egy levágott fej, aki franciául hablatyol nekik. Vagyis Abrams új filmje olyan lesz, mintha a régi Indiana Jones-trilógiát összegyúrták volna a Wolfenstein játékokkal és a Ryan közlegény megmentésével – mi már alig várjuk! (via Uproxx)