Joaquin Phoenix lehet a következő Joker

Ugyan még nem hivatalos, de Phoenix a legesélyesebb a Joker eredettörténetének főszerepére.

Joaquin Phoenix a legesélyesebb Joker szerepére Todd Phillips (Másnaposok-trilógia, Haverok fegyverben) egyelőre cím nélküli filmjében, amelyben Batman legádázabb ellenfelének tragikus eredettörténetét mesélnék el. Ugyan nem hivatalos, a Warner sem reagált, ám a produkció közeli források szerint a színész már tárgyal is a stúdióval a szerep kapcsán.

Az Öngyilkos osztagban Jared Leto formálta meg Jokert, meglehetősen pocsékul, de elvileg a vásott csapat következő kalandjában is feltűnik majd, ám a Warner korábban már bejelentette (illetve mindig bejelent valamit, aztán meggondolják magukat, aztán mégse, aztán már senki sem tudja követni, talán még a stúdióvezetők sem), hogy az Igazság Ligája univerzumán (DCU) kívül is láthatunk majd DC-filmeket - így történhet meg, hogy Phoenix is lehet Joker Leto mellett. Az eredetfilm a 80-as években játszódik, és inkább dráma lesz, mint klasszikus értelemben vett képregényfilm.

A színészt egyébként egyszer már megkörnyékezte a DCU, mert ő volt az egyik esélyes Lex Luthor szerepére, amit végül Jesse Eisenberg kapott meg, de szóba került a Marvel-filmek kapcsán is mint Doctor Strange. (Forrás: Variety)

 

Kövessen minket a Facebookon!

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás