Jóbarátok folytatás: további csúszások várhatók

Teljesen bizonytalanná vált a várva várt műsor sorsa – annyi biztos, hogy nem lesz fent a májusban induló HBO Max kínálatában.

Legutóbb március 18-án lehetett hallani a Jóbarátok egyepizódos különkiadásáról, ami a tervek szerint egy egyórás nem fikciós beszélgetős rész lesz. Akkor a Variety azt írta, hogy a programot a rákövetkező héten forgatták volna, de természetesen sok minden mással együtt ezt is lefújták a koronavírus miatt.

És miközben az HBO új streamelős szolgáltatása, az HBO Max az ígéret szerint „nagyon is elindul” májusban (habár továbbra sem tudni, pontosan melyik napon), hiszen a világjárvány miatt az emberek streamelős kedve nemhogy csökkent volna, hanem inkább nőtt, a jóbarátok „nem lesznek ott nekünk”.

Miközben sok talkshow és egyéb tévéműsor ebben a szélsőséges helyzetben úgy folytatódik, hogy a Zoom nevű alkalmazás vagy más online videotechnika segítségével veszik fel, a produkcióhoz közeli forrás szerint ez sajnos nem merült fel a Jóbarátok folytatás esetében, mivel azt az eredeti forgatási helyszínen, azaz a Warner Bros. burbanki stúdiójában akarják rögzíteni.

Ez pedig azt jelenti, hogy bizonytalan ideig még a forgatás sem kezdődhet el, nemhogy arról lehetne tárgyalni, hogy mikor kerülhet adásba a program. Sovány vigasz, hogy a Jóbarátok klasszikus tíz évada viszont elérhető lesz az HBO Maxon. A régi részekért állítólag több mint 400 millió dollárt fizetett a WarnerMedia, hiszen azokat úgy kellett visszavásárolniuk a Netflixtől, akiknél a sugárzási jogok voltak.


(via Variety)