Joe Pesci is csinált a Google-nek egy Reszkessetek, betörők!-videót

A színész nagyokat nevet Kevinen a tévé előtt – nevess te is!

Tavaly karácsonykor a fél internet azon pörgött, milyen vicces lett a videó, amiben Macaulay Culkin újraforgatta a Reszkessetek, betörők! kultikus jeleneteit - de úgy, hogy ezúttal a Google Assistant nevű okoskütyünek köszönhetően a Vizes Banda végül nem rabolta ki a McCallisterek üresen hagyott chicagói házát.

Most a kultikus karácsonyi családi film egyik rablója, Joe Pesci szintén elkészítette a maga vicces Google Assistant-reklámját, ami mókásan reflektál a korábbi videóra: a 75 éves sztár épp a Super Bowl közvetítést nézi a barátaival és a családjával egy nagy házban, amikor a meccs szünetében lemegy a Macaulay Culkin-féle Google-videó. Pesci áhítattal nézi a tévét, kedélyesen nosztalgiázva kommentálgatja a látottakat, és a végén csendre int mindenkit, mert van neki is egy kis mondata a reklámban. No de ez elmesélve nem olyan mókás metapoén, tessék megnézni!

Az új videót természetesen Macaulay Culkin is látta február elején. Meg is kérdezte a Twitterén: miért nem vette fel Joe Pesci a Reszkessetek, betörők!-ben viselt rablójelmezét?

(via NME.com)