Johnny Depp elszólta magát: benne lesz a Legendás állatok 3-ban is

Tehát a Grindelwald bűntetteiben Dumbledore-ék nem győzik le a címbéli gonosz mágust.

Johnny Depp vagy véletlenül, vagy nagyon is tudatosan kotyogta el a Collider magazinnak adott interjújában, hogy 2019 közepén kezdődik meg a Legendás állatok 3 forgatása, és ezt onnan tudja, hogy akkorra kellett szabaddá tennie magát! Vagyis: a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei című részben, ami november 15-én Magyarországon is mozikba kerül, nem fogják tudni legyőzni a jók a címbéli gonosz varázslót, Gellért Grindewaldot! 

Pedig a 2016-os első részben megismert, habókos varázsállat-védő, Göthe Salmander (Eddie Redmayne) Grindewald megfékezéséhez segítséget kap egykori tanára, a fiatal Dumbledore professzor személyében. A Roxfort későbbi igazgatója mellett persze sok más kapcsolódási pont is lesz még a régi Potter-filmekhez-filmhez!

Zoë Kravitz karakterét például úgy hívják, hogy Leta Lestrange, aki valószínűleg rokona Bellatrix Lestrange-nek, de láthatjuk Naginit, az óriáskígyót is, aki itt még egyáltalán nem az a pici öregasszony, aki a Halál ereklyéiben szerepelt, hanem egy fiatal nő,  akit a koreai Claudia Kim játszik.(via Geektyrant)