Johnny Deppet egy színésznőre cserélik le

Zajlik az élet a sztár háza táján: amellett, hogy várhatóan Elisabeth Moss játssza majd a szerepét a The Invisible Manben, több tíz millió dollárra pereli volt feleségét.

A Universal stúdió régi terve, hogy újraélesztik klasszikus szörnyfilmjeik rémségeit. A sort 2017-ben a Tom Cruise-féle A múmiával nyitották, ami hatalmas bukás volt, de azért ők mennek tovább kitartóan. Most a Láthatatlan Emberre kerül a sor, amely projekt körül máris kavarás van, hiszen az eddigi főszereplő, Johnny Depp kikerült a filmből.

Forrás: Jeff Spicer / Getty Images

 

Egyes források úgy tudják, a filmesek most A szolgálólány meséje című sorozat sztárjával, Elisabeth Moss-szal tárgyalnak Depp pótlásáról, ami első hallásra furcsa cserének tűnik, de a figurát a film java részében valószínűleg úgysem látjuk, szóval biztos úgy voltak vele, hogy belefér.

Depp eközben a filmezés helyett egyéb forrásból próbál pénzhez jutni: rágalmazás miatt 50 millió dollárra pereli volt feleségét, Amber Heardöt, hoaxnak minősítve, hogy a színésznő korábban családon belüli erőszakkal vádolta meg. Heard a The Washington Post számára írt egy cikket, amelyben azt írta magáról, hogy családon belüli erőszak túlélője.

Depp és Heard 2016-ban. Forrás: John Shearer / WireImage / Getty Images

 

Az írásban Depp ugyan nincs néven nevezve, de a sztár jogi csapata szerint ezzel a célzással is lejáratják ügyfelüket. A két színész botrányos válása Heard 2016-os, bántalmazásról szóló állításait követően 2017 elején egy peren kívüli megegyezéssel zárult, amelynek keretében a nő egy nagyobb összeget kapott, egy közös nyilatkozatban pedig kijelentették, hogy nem történt bántalmazás. Depp jogászai szerint a családon belüli erőszakról szóló cikket a színésznő azért írta, hogy felpörgesse a karrierjét.


(via Independent, NME)