Johnny English harmadszor is lecsap

A világ legnagyszerűbb kémje (aki Mr. Beannek álcázza magát) visszatér – és idiótább, mint valaha.

A Rowan Atkinson főszereplésével készült kémfilmparódia harmadik része a Johnny English újra lecsap (Johnny English Strikes Again) címre hallgat, és október 12-én mutatják be Nagy-Britanniában. Sztorija szerint főhősünk ugyan már visszavonult, de mivel egy cybertámadás következtében az összes fedett ügynök lelepleződött, most mégis megint szüksége van rá a hazának.

English tehát újra akcióba lendül, és ismét vele van hűséges segédje, Bough, akinek nemcsak a szokásos csetlés-botlásán kell átsegítenie a kétbalkezes-kétballábas ügynököt, hanem a modern technológia kihívásainak leküzdésében is mellette kell állnia (ahogy az a most nyilvánosságra hozott előzetesből is kiderül, Bough fáradozásai természetesen hiábavalóak), hogy a küldetés végén elkapják a cybertámadás mögött álló bűnözőzsenit.

Forrás: ITV / RTL Klub

 

Ironikus módon a szépség English oldalán (vagy inkább vele szemben) Olga Kurylenko lesz, aki volt már Bond-lány is. További meglepetés, hogy a trailer tanúsága szerint a filmben szerepel Emma Thompson is – annak ellenére, hogy az IMDb-n közzétett hivatalos stáblistán nincs feltüntetve a neve.

Ami pedig Rowan Atkinsont illeti, neki bizonyára felüdülés volt visszatérni a bohóckodáshoz, hiszen mostanában kizárólag komoly szerepben volt látható: több egymást követő (egyébként hazánkban forgatott) tévéfilmben formálta meg a franciák ikonikus rendőrét, Maigret felügyelőt. De az is lehet, hogy egyetértett a stúdióval abban, miszerint érdemes trilógiává fejleszteni Johnny English kalandjait, hiszen az első két rész egyenként 160-160 millió dolláros bevételt termelt világszerte.


(via Digital Spy)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu