Jön a Bill és Ted harmadik része, itt a bizonyíték!

Keanu Reeves és Alex Winter egy videóban jelentik be, hogy jön a Bill és Ted kalandjainak harmadik része, és persze megköszönik a rajongóknak is a rajongást.

A Hammerstone Studios tegnap jelentette be hivatalosan is, hogy nyáron kezdik el forgatni a Bill és Ted kalandjainak folytatását, a harmadik részt.

A film harminc évvel az első rész (Bill és Ted zseniális kalandja) után fog a mozikba kerülni Bill & Ted Face the Music címmel, és a két főszereplő, Keanu Reeves és Alex Winter is marad. Az alkotógárdában is többen fognak tevékenykedni az eredeti felállásból, de persze lesznek új arcok is, az új film várhatóan 2020. augusztus 21-én kerül majd a mozikba. A rendező Dean Parisot (Red 2, Dick és Jane trükkjei, Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés) lesz, a forgatókönyvírók Chris Matheson és Ed Solomon, akik az első két rész scriptéjéért is feleltek.

És itt egy videó, amin a most 54 éves Keanu Reeves és az 53 éves Alex Winter is megerősítik, hogy készül a folytatás:

A Bill és Ted zseniális kalandja ma már kultfilmnek számít Magyarországon is, bár a premierkor nem volt nagy siker idehaza: a sztorija szerint Bill és Ted két zenerajongó tini, akik bukásra állnak töriből. Ez pedig azért olyan nagy baj, mert ezzel veszélybe kerül a békés jövő a Földön. Tudtukon kívül ugyanis zenéjük hatására jön létre a békés emberi civilizáció, viszont ha buknak, akkor Ted katonai suliba kerül, a zenekar feloszlik, nem lesz több számuk, következésképpen a világbékének is annyi. Ezért a jövőből érkezik egy ember, aki egy időutazó telefonfülke segítségével elutaztatja a két barátot a történelmi időkbe, hogy testközelből találkozzanak a leghíresebb történelmi alakokkal, akik segítségével talán levizsgázhatnak.

Ehhez képest a harmadik rész szinopszisában ez áll: Az 1989-es Bill és Ted zseniális kalandját és az 1991-es Bill és Ted haláli túráját követően most még nagyobb a tét: az időközben középkorúvá lett Billt és Tedet újra figyelmezteti valaki a jövőből, hogy csakis az ő daluk mentheti meg a világot, a jövőt és az embereket. Így hát kénytelenek újra belevágni a nagy kalandba, és most segítségükre vannak családtagjaik, barátaik és pár zenészlegenda is.

via Collider