Jön a filmtörténelem legfeleslegesebb folytatása, a Feketék fehéren 2!

A bombahírt az egyik szereplő, Terry Crews is megerősítette.

15 évvel azután, hogy mozikba került a Feketék fehéren című vígjáték, Shawn Wayans és a testvérei (a színész Marlon Wayans és a rendező Keenen Ivory Wayans) leforgatnák a folytatását is, White Chicks 2 címmel. A korábban leginkább csak pletykaként terjedő hírt most a 2004-es film egyik főszereplője, az Expendables-trilógiával és az Old Spice-reklámokkal világsztárrá vált Terry Crews is megerősítette.

Terry Crews a Watch What Happens Live with Andy Cohen című talkshow-ban beszélt a Feketék fehéren 2-ről, miután egy betelefonáló rajongója konkrétan rákérdezett, lesz-e egyáltalán ilyen film?

Ezt kapd ki, tényleg megcsinálom Shawn [Wayans] cimborámmal, mert folyton azt mondogatja, hogy hé, ember, ezt meg kell csinálnunk, ezt tényleg meg kell csinálnunk!

A 2004-es Feketék fehérenben a Wayans testvérek két FBI-ügynököt alakítottak, akiknek női ruhába bújva kellett eljátszaniuk az amerikai felső tízezerbe tartozó, elkényeztetett Wilson lányokat. A szemmel láthatóan béna átváltozás számos blőd poén forrása volt a filmben, amit az koronázott meg, amikor Terry Crews karaktere, egy beképzelt kosaras beleszeretett az egyik kamu Wilson lányba... A folytatás innen veszi majd fel a vonalat, Terry Crews a tervek szerint még dalra is fakad majd! (via Consequenceofsound.net)