Jön a Három férfi és egy bébi remake-je is

Méghozzá Zac Efronnal az egyik főszerepben, a Disney+-ra. Az „eredeti” vígjátékban olyan sztárok komédiáztak, mint Tom Selleck, Steve Guttenberg és Ted Danson.

Az eredeti szót azért kellett idézőjelbe tenni, mivel az 1987-es, a Star Trek filmek és a sorozat Spockjaként ismert Leonard Nimoy által rendezett alkotás egy 1985-ös francia mű, a Három férfi és egy mózeskosár remake-je. A fent említett három színész mellett a Három férfi és egy bébiben Nancy Travis is szerepelt.

A remake remake-jének a rendezője még nem ismert, de annyit már tudni, hogy Gordon Gray (Csoda a jégen, Fogtündér, A paripa, The Way Back) lesz a producer, a forgatókönyvet pedig az eddig rendezőasszisztensként tevékenykedő Will Reichel írta.

Steve Guttenberg, Tom Selleck, Ted Danson és egy cuki baba az 1987-es Három férfi és egy bébiben. Forrás: Buena Vista Home Entertainment,

 

A Három férfi és egy bébi egyébként annak idején akkora siker volt, hogy világszerte 240 millió dollárt kaszált (miközben mindössze 11 milliós költségvetésből készült), ezért egy folytatást is forgattak hozzá, az 1990-ben bemutatott Három férfi és egy kis hölgyet (ami azonban már csak 71 millió dolláros jegybevételt ért el a világ mozijaiban).

Zac Efron választása a remake egyik főszerepére pedig logikusnak tűnik, hiszen a színész 2006-ban a Disney sztárjaként robbant be a Szerelmes hangjegyek (High School Musical) című tévéfilmmel. Efront azóta olyan filmekben láthattuk, mint a Megint 17, Az újságos fiú, A legnagyobb showman vagy az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány.


(via Variety)