Jön a Neveletlen hercegnő 3!

Már kész a forgatókönyv, Anne Hathaway és Julie Andrews is visszatér.

Lassan húsz éve (!), hogy bemutatták a Hathaway számára a nagy áttörést hozó romkomot, a Neveletlen hercegnőt, és úgy tűnik, az évfordulót talán a film harmadik részével ünnepelhetjük. A 2001-es első rész és a 2004-es folytatás, a Neveletlen hercegnő 2. – Eljegyzés a kastélyban után a színésznő és Garry Marshall rendező 2016-ben meg akarták csinálni a harmadik részt is (már az is fix volt, hogy Manhattanben forgatnak), de a direktor sajnos abban az évben meghalt.

Most egy új interjúban Anne Hathaway azonban igazán ígéretesen nyilatkozott a nagyon is készülő folytatás munkálatairól. A Mia Thermopolis örökösnőt alakító színésznő oldalán ráadásul visszatér a nagymamáját, Clarisse Renaldit, Genovia királynőjét játszó legenda, Julie Andrews is. „Már megvan a harmadik film scriptje. Meg akarom csinálni. Julie is meg akarja csinálni. És Debra Martin Chase, a producerünk is meg akarja csinálni. Szóval mi mind azt akarjuk, hogy megvalósuljon” – mondta a sztár.

Hathaway ugyanakkor elismerte, hogy nem sietnek sehova, és hogy fontosabb, hogy tökéletes legyen.

„Arról van szó, hogy kizárólag úgy akarjuk megcsinálni, hogy tökéletes legyen,

olyan, amilyennek a rajongók megszerették. Ez ugyanannyira fontos nekünk, mint nekik, és nem akarunk semmit elkapkodni, de már dolgozunk rajta” – ígérte a színésznő.

Addig is, amíg bemutatják a Meg Cabot könyvsorozata alapján készülő újabb Neveletlen hercegnő filmet, Anne Hathawayt már január 31-től megnézhetjük a Vihar előtt című thrillerben, Matthew McConaughey oldalán. Ezt követően májusban lesz látható (legalábbis az amerikai nézők számára) A Riviéra vadorzói című szélhámosvígjáték női verziójaként készült The Hustle-ben, amit Rebel Wilsonnal forgatott.


(via Consequence of Sound)