Jön a Sikoly és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron rebootja?

Jason Blum, a Parajelenségek és az új Halloween producere feltámasztaná a '90-es évek tinihorrorjait.

A Predátor 4-gyel ellentétben az új Halloween elég jó kritikákat kapott a sajtóban, így nem csoda, ha a film producere, Jason Blum már azt tervezgeti, hogy más kultikus horrorfilmekhez is leforgat egy-egy új részt. A Blumhouse Productions igazgatója a Forbes magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy szívesen rebootolná az 1996-os Sikolyt és az egy évvel későbbi Tudom, mit tettél tavaly nyáront.

Igen, meg szeretném csinálni. Mindkettőt, de ezeknek a filmeknek nem egyszerű jelenleg a helyzete. A szerzői jogok mindkettőnél szövevényesek és komplikáltak, szóval az egy dolog, hogy én szeretnék mindkettőből remake-et, az viszont egy másik dolog, hogy ténylegesen csinálhatok-e. Csak mondom, ahhoz, hogy a Halloweent megcsinálhassuk, 4-5 évnyi egyeztetés kellett, mielőtt elkezdtük volna a tényleges munkát. Szóval most még mindenféle üzleti akadályai vannak a dolognak. Így, ha valaki most megkérdezné tőlem, hogy akarsz-e Sikoly-filmet forgatni, azt válaszolnám: persze! Csak sajnos ez nem így működik.

Pedig nem lenne rossz, ha 4-5 évnyi egyezkedés után végül új részek készülnének a '90-es évek legmenőbb tinihorror franchise-ához! (via Geektyrant)