Jóval több Marvel-hős halt volna meg eredetileg a Bosszúállók-filmekben!

Az Oscar-jelölés miatt felkerült a netre a Bosszúállók: Végjáték forgatókönyve, telis-tele izgalmas geek csemegékkel! Vigyázat, spoilerek!

V I G Y Á Z A T ,  S P O I L E R V E S Z É L Y ! ! !

Az Oscar-jelölés miatt felkerült a netre a Bosszúállók: Végjáték forgatókönyve! Itt lehet elolvasni, akik pedig már átrágták magukat rajta, izgalmas geek csemegéket osztottak meg róla a közösségi médiában és a szórakoztatóipari szakportálokon.

Digital Spy például megemlíti, hogy az eredeti forgatókönyv 6. oldalán nemcsak Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), a Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen), Pókember (Tom Holland) és Fekete Párduc (Chadwick Boseman) szerepel a halott vagy eltűnt szuperhősök listáján, hanem Wong (Benedict Wong), Jane Foster (Natalie Portman) és Thaddeus Ross (William Hurt) is elporladt Thanos csettintése következtében, amivel ugye megfelezte az ismert univerzum lakosságát.

Szerencsére ezek a szereplők végül életben maradtak (ellentétben Vasemberrel és a Fekete Özveggyel ugyebár). Sőt, felbukkannak majd a későbbi, negyedik fázisos Marvel-filmekben is: Wong követi Strange-et a horrorisztikus(?) multiverzumba a 2021-es Doctor Strange in the Multiverse of Madness-ben, Jane Foster lesz a női Thor a szintén 2021-ben érkező Thor: Love and Thunder-ben, Thaddeus Rosst pedig a Budapesten forgatott Fekete özvegy-előzményfilmbenm láthatjuk viszont.