Jövőre kezdik forgatni a Wonder Woman 2-t, Csodanő szovjeteket ver benne

Ben Affleck szerint az Igazságliga is lesz olyan jó, mint a Bosszúállók. DC-hírek, ömlesztve.

Annyi Marvel-, DC- és Fox-kérpegényfilmes hír jelent meg péntektől hétfőig, mintha valami Comic Con lett volna a hétvégén. Összegyűjtöttük a Warner szuperhősös témájú hírei közül a legfontosabbakat.

  • 2018 nyarán kezdik el forgatni a Wonder Woman 2-t. A sztori a hidegháborús '80-as években fog játszódni, így Diana (Gal Gadot) ezúttal nem a német, hanem a szovjet katonákat veri majd benne laposra. A rendező ezúttal is minden idők legnagyobb gázsiját kapó női rendezője, Patty Jenkins lesz. (via Movieweb)
  • Ben Affleck szerint nagyon jól jártak azzal, hogy Az Igazság Ligája utómunkáit végül Joss Whedon vezényelte le, mert az 53 éves rendező korábban a Bosszúállók 1-2-vel is egy új trendet honosított meg a több szuperhőst felvonultató blockbusterekben, és ügyesen egyensúlyozott a karakterek között, mindegyiknek elég játékidőt hagyva. Ezek szerint tehát az Igazságliga lesz a Warner Bosszúállókja – ami nagyon ráfér már a Warner stúdióra , mivel az elmúlt évtizedben leforgatott képregényfilmjeinek színvonala enyhén szólva hullámzóak volt. (via Movieweb)
  • Kiderült, hogy nemcsak a Batman- és Superman-rajongók voltak elégedetlenek azzal az irányvonallal, amit eddig Zack Snyder képviselt a szuperhősfilmekkel kapcsolatban. A DC Entertainment elnökének, Diane Nelsonnak sem tetszik az eddigi irányvonal. Ami nem is csoda, hiszen Christopher Nolan Batman-trilógiáján kívül szinte mindegyik filmjük kap hideget-meleget a kritikusoktól és a nézőktől a Superman-reboottól kezdve az Öngyilkos osztagon át a Batman Superman ellenig – miközben a konkurens Marvel a Vasember óta minden filmjével kasszát robbant. Ugyanakkor viszont annyit meg kell jegyezni Snyder védelmében, hogy ő azért minden filmjében tisztességesen elvégezte a rábízott feladatokat, és a Warnernél kicsit hamarabb észre kellett volna vennie a vezetőségnek, hogy évek óta vesztésre állnak a Marvel szappanoperává duzzadó, egymással összefüggő szuperhősfilmes dömpingjével szemben. (via Movieweb)
  • Jared Letónak egyelőre fogalma sincs arról, visszatér-e  majdJokerként az Öngyilkos osztag 2-ben. Viszont ha tényleg lesz Harley Quinn Vs. The Joker, akkor abban újra láthatják őt a nézők „a bűn bohóchercegeként”. (via Movieweb)