Jude Law házassága hirtelen megromlik

A sztár The Nest című filmjét – amelyben Carrie Coon elhidegülő férjét alakítja – remélhetőleg már az újranyitott mozikban mutatják be szeptemberben. De a neten is jön.

Szeptember 18-án mutatják be az amerikai mozik és streaming szolgáltatók a The Nest című házassági drámát, a Martha Marcy May Marlene című fesztiválkedvenc alkotás direktoraként ismert Sean Durkin ezúttal is súlyosnak ígérkező rendezését, aminek az operatőre nem más, mint Erdély Mátyás (Saul fia, Napszállta).

Durkin az Elisabeth Olsen nagy kiugrását jelentő 2011-es mű óta nem rendezett nagyjátékfilmet, szóval a The Nest minden bizonnyal rendkívül kiérlelt darab – egyébként a most nyilvánosságra hozott előzetes is erről árulkodik.

Az új film a nyolcvanas években játszódik, és egy házaspárról szól, akik gyerekeikkel együtt a hátuk mögött hagyják a kertvárosi Amerikát, és visszatérnek a férj, Rory (Law) vidéki angliai otthonába. A férfi korábban az árutőzsdén dolgozott, most sikeres vállalkozó, ám megint valami újba kezd.

De miközben ő nagy lelkesen elkezd istállót építeni felesége, Allison (Coon) lovai számára, valami végérvényesen megváltozik. A felek rájönnek, hogy mindketten mást akarnak az élettől, és az eddig kimondatlan igazság elkerülhetetlenül a felszínre tör, ami alapjaiban rengeti meg a házasságukat…


(via Uproxx)