Jude Law röhögve mesélte el, mennyire parázik a Marvel az ipari kémkedéstől

Még a forgatásra kilátogató gyerekeivel is titoktartási papírt akartak aláíratni!

Hamarosan mozikba kerül a Legendás állatok 2, ennek apropóján Jude Law volt Stephen Colbert vendége a CBS csatornán futó The Late Show-ban. A 45 éves sztár hatalmas lelkesedéssel sztorizgatott Grindelwald bűntetteiről, ugyanakkor a 2019-es Marvel Kapitánnyal kapcsolatban azt sem volt hajlandó elismerni a showmannek, hogy ő lesz-e egyáltalán az űrlény Mar-Vell, a címbéli női szuperhős mentora (ő lesz amúgy).

Law a blockbusterek körüli titkolózással és spoilerfóbiával kapcsolatban nagyon szórakoztatóan eljátszotta Colbertnek azt is, milyen különbséget érzékelt egy brit és egy amerikai gyártású film között. A Grindelwald bűntettei esetében egy finom modorú angol úr nagyon diszkréten jelezte: ha bármit kiszivárogtat, halál fia. Ehhez képest a Marvel kapitány forgatásán egy külön stábtagot csak azért alkalmaztak, hogy leordítsa a színészek fejét minden egyes paparazzigyanús helyzetben, ahol esetleg illetéktelenek is megláthatják a jelmezét:

A forgatáson, amikor azt mondták nekem, »Mr. Law, készen állunk a jelenetre«, én így rákészültem, és levettem az álcaruhát. De akármerre mentem, mindig jött a kiabálás, hogy »Vegye vissza a köpenyt! Vegye vissza a köpenyt! Fedezékbe! Tegye vissza azt a csuklyát!« Volt, hogy a gyerekeim meglátogattak a forgatáson, akkor is jött a kiabálás: »Aláírni a titoktartási nyilatkozatot! Aláírni a titoktartásit! Kik ezek a srácok?« Durva volt. De inkább félelmetes.

A sztárok szuperhősjelmezét elsőként megpillantani akaró lesifotósokat egyébként Jude Law és a többi stábtag is csak „Marvel-mesterlövészekként” emlegette, annyira technikásak és kitartóak voltak. Hasonló szürreális élményről számolt be nemrég a Trónok harca sztárja, Sophie Turner is: a jelenleg legnépszerűbb tévésorozat forgatásán külön emberek hessegették el a kíváncsi drónokat, nehogy idő előtt kiderüljön a bármi a 8. évadból. (via Uproxx)