Károly herceg is feltűnhet az új James Bond filmben

A Daniel Craig, Rami Malek és Naomie Harris főszereplésével készülő Bond 25-ben a brit trónörökös is szerepelhet.

Károly herceg még júniusban látogatott el az egyelőre cím nélküli, 25. Bond-film forgatására, és ott szóba került egy lehetséges cameó lehetősége. Furcsán hangzik, de nem ez lenne az első eset, hogy az angol királyi ház egyik tagja szerepet kap egy filmben: még 2012-ben maga a királynő, II. Erzsébet vállalt szerepet egy rövid Bond-témájú szkeccsben, amit Danny Boyle forgatott a londoni olimpia megnyitó ünnepségére.

 

„Szerették a királynő körül kialakult jó hangulatot Daniel Craig mellett, és úgy gondolják, hogy Károly herceg még ezt is felülmúlhatja” - fogalmazott a Sun című bulvárlap egyik forrása. „Ő a kvintesszenciája mindennek, ami angol, tökéletes cameo szerep, és a Bond-rajongók világszerte imádják.”

 

Fotó: Niklas Halle'n - WPA Pool/Getty Images

 

A film még arról is nevezetes lesz, hogy itt mutatnak be legelőször női 007-es ügynököt: egy névtelen forrás elmondta, hogy az új filmben nem a James Bondot utoljára megformáló Daniel Craig lesz a 007-es ügynök, hanem a Marvel Kapitányból ismert Lashana Lynch.

„Lesz egy kulcsjelenet, amikor M azt mondja, »jöjjön be, 007-es!«, és akkor ő (Lynch) sétál be.
(…) Ezt olyan pillanatnak szánták, amikor mindenki kiejti a popcornt a kezéből. Bond attól még Bond marad, de 007-esként egy ragyogó nővel helyettesítették” – árulta el a jólértesült bennfentes.

via NME; Independent