Keanu Reeves az új Nicolas Cage?

Miután kiderült, hogy benne lehet a Halálos iramban kilencedik részében is, ő lehet az új Sztár, Aki Minden Szerepet elvállal.

A gyorshajtós akciószéria állandó forgatókönyvírója, Chris Morgan árulta el egy interjúban, hogy leült a Mátrix sztárjával, hogy megvitassák a potenciális csatlakozását a franchise-hoz. A közelgő újabb folytatás egyébként sorozatos csúszások után végül 2020 májusában kerül az amerikai mozikba.

„Leültem vele, és beszéltünk a dologról. Már nagyon régóta szeretném, hogy része legyen a Halálos iramban univerzumának. Szóval most próbáljuk megtalálni a módját. A legnehezebb része persze most is az, hogy

találjunk egy lyukat a szoros időbeosztásában, hogy utána minden egyebet meg tudjunk beszélni. De nekem tényleg eltökélt szándékom, hogy behozzam a franchise-ba”

– mondta Morgan.

Forrás: Jason LaVeris / FilmMagic / Getty Images

 

Nem csoda egyébként, hogy Keanu Reeves naptára teljesen be van telve, hiszen már leszerződött a Mátrix 4-re (amit jövő februárban kezdenek el forgatni), benne lesz természetesen a John Wick 2021-ben érkező szintén negyedik részében is, és további három film vagy sorozat vár még rá a következő egy-két évben (egy Rally Car című autóversenyzős film A szállító 3. és az Elrabolva 2. direktorának a rendezésében, egy Rain című thrillersorozat, aminek ő a címszereplője és egy Past Midnight című akciófilm).

A Fast & Furious 9-ben egyébként Reeves Vin Diesel, Cardi B, Ludacris, Jordana Brewster, John Cena, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson és Nathalie Emmanuel mellett olyan neves sztárokhoz csatlakozhat, mint Charlize Theron és Helen Mirren.


(via NME)