Keanu Reeves és Winona Ryder újra együtt

A két imádnivaló színész negyedik alkalommal dolgozott közösen: ezúttal egy jópofa romantikus komédiát forgattak. Íme az előzetes!

A John Wick sztárja és a Stranger Things című sorozattal ismét népszerűvé vált színésznő korábban az 1992-es Drakulában, majd 14 év múlva a Kamera által homályosan című Linklater-animációban, legutóbb pedig a 2009-ben bemutatott Pippa Lee négy életében játszottak együtt.

Új közös munkájuk, a Destination Wedding két elfuserált alakról szól, akik kénytelen-kelletlen együtt indulnak el egy esküvőre, amin különböző okoknál fogva kicsit kínos a jelenlétük (a jelek szerint Ryder karakterét például a vőlegényhez fűzte korábban azóta terhessé vált kapcsolat).

Mivel Lindsay és Frank mindketten elég kellemetlen figurák (a nő például megjátssza azt a taplóságot, hogy talpig feketében állít be), mások nem keverednek velük, így a lagzi helyszínén is egymásra vannak utalva. És nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a többnapos esemény során szép lassan egymásba szeretnek…

„Filmkészítőként nagy előnyöm származott abból, hogy ilyen régóta ismerik egymást.

Hihetetlen a kémia köztük, ami értelemszerűen sokat számít egy love story esetében. (…)

De ezenkívül nagyon viccesek is: amikor együtt próbálták a szövegüket, mindenki fetrengett a nevetéstől. Ők maguk a film, hiszen az a kettejük karaktereiről, illetve a szerelem és a nevetés gyógyító erejéről szól” – nyilatkozta az augusztus 24-én bemutatandó filmet rendező Victor Levin.


(via IndieWire)