Keanu Reeves MÁR MEGINT haláli jó fej volt!

Ezúttal az elmaradt San Diegó-i Comic Cont helyettesítő virtuális dzsemborin nosztalgiázott a Constantine stábtagjaival és bohóckodott a rajongóinak.

A világméretű koronavírus-járvány miatt a rendezvény történetében először online tartották meg a minden évben nyaranta esedékes San Diego-i geek gigabulit, a Comic Cont (ami a nevével ellentétben ma már nem is a képregényekről szól, sokkal inkább a képregényfilmekről és a tévésorozatokról). A Comic-Con@Home fantázianevű idei rendezvény programjait online lehetett követni – volt többek között egy 45 perces panelbeszélgetés is a Constantine - A démonvadász három stábtagjával. A Zoom-konferenciahívás moderátora a Collider mozimagazin főszerkesztője, Steven Weintraub volt, ő kvaterkázott a 15 éves évfordulóját ünneplő démonvadászos film rendezőjével, Francis Lawrence-szel, producerével, Akiva Goldsmannal, és persze a címbéli DC-képregényhőst, a John Constantine nevű, morcos okkult nyomozót alakító Keanu Reevesszel. A panelbeszélgetésen szó esett többek között arról, hogy

  • a film annak ellenére lett anno PG-13 kategóriába sorolva, hogy tele volt démonokkal és ördögűzéssel!
  • ha lesz Constantine 2 (márpedig Reeves és Lawrence is nagyon-nagyon szeretné, ha lenne), akkor azt már mindenképpen R-kategóriásra fogják megcsinálni!
  • bár a Constantine annak idején nem rengette meg a kasszákat a maga 230 millió dolláros bevételével (manapság minimum ennyit költenek el egy Marvel-filmre!), egy kicsi, de lelkes rajongótábor a mai napig imádja és újranézi és beszél róla.

És ha már rajongók: a Keanu Reeves-fanoknak lényegében mindegy is volt, miről beszél a nosztalgikus videón a kedvencük, már a sztár vicces mozdulataiból mémet és virális Twitter-bejegyzéseket faragtak:

Ami akár depresszió elleni gyógyszerként is kiválóan működhet:

Ha bármikor szomorú lennél, csak nézd meg ezt a Keanu-videót, és tudd, hogy ő mindig büszke rád, amiért önmagad vagy!

A legtöbben egyébként azt találták a legmókásabbnak, hogy Reeves bármikor képes morcos fapofából vigyori kópévá átváltozni:

Meg tudnék halni ezért a mosolyért!

A teljes, 45 perces panelbeszélgetést itt lehet megtekinteni:

(via Uproxx.com)