Keanu Reeves már megint iszonyú jó arc volt!

Ezúttal a szuperhősös blockbusterek veterán kaszkadőre, Jeremy Fry dicsérte agyon az örökifjú sztárt, miután őt is elhívta egy motoros kiruccanásra.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Keanu Reeves jó arc. Nemrég egy rákos gyerekeket segítő alapítványt támogatott, anno a Mátrix-trilógiáért kapott gázsijából egy jelentős részt szétosztotta a speciális effektesek és a sminkesek között, az első Mátrix óta állandó kaszkadőrével, az azóta már rendezőként is bemutatkozó Chad Stahelskivel pedig azóta is együtt készíti a John Wick-filmeket (jövőre jön a Mátrix 4 és a John Wick 4 is).

Forrás: Freeman Film

 

A John Wick-trilógiában egyébként már nem a rendező Stahelski volt a Reeves dublőre, hanem Jeremy Fry, aki kollégájához hasonlóan szintén nagyon jól kijött a sztárral. Olyannyira, hogy Reeves egy közös motorozásra is meghívta a forgatás után! Többek között erről is mesélt nemrég egy interjúban Jeremy Fry, aki a John Wick-trilógia mellett olyan bombasztikus kaszasikereken is dolgozott kaszkadőrként, mint a Fekete Párduc, a Batman Superman ellen, A sötét lovag: Felemelkedés, az Amerika kapitány vagy A Hangya és a Darázs:

Adakozó, önzetlen, és fáradhatatlanul dolgozik. Minden, amit eddig hallottál róla, 110 százalékosan igaz! A motorok iránti közös szeretetünk miatt hamar összecsiszolódtunk, és nem sokkal később meghívott egy túrára. Azt kérdezte: »Hé, nem akarsz eljönni Laguna Secába?« És amikor Keanu Reeves megkérdezi tőled, hogy akarsz-e vele túrázni, akkor persze, hogy igennel válaszolsz. Kiderült, hogy két napra kibérelte Laguna Secát, ami egy nagyon ismert és népszerű versenypálya Kaliforniában, és odahívta nyolcvan barátját és ismerősét. Mindenféle hírességek voltak ott. Különböző iparágakból származó emberek, csupa óriási jelentőségű figura. Az ottani hotelekben szállásolt el mindenkit, kaptunk reggelit, ebédet, vacsorát.

Fry szerint ráadásul Keanu Reeves nemcsak emberileg, de szakmailag is kiváló. Leginkább azért, mert tiszteletben tartja a kaszkadőrök munkáját, és tudja hol ér véget a színész feladata:

Soha nem mondta, hogy »Ezt is meg akarom csinálni, azt is magam akarom megcsinálni.« Megbízik a rendezőben, és tisztában van vele, mikor érdemes a kaszkadőr szakember segítségét kérni.

(via Uproxx.com)