Keanu Reeves utoljára a Mátrixban akciózott ennyire látványosan!

Elképesztő lovasrohamos, lövöldözős és késharcos jelenetekkel robban az arcunkba a John Wick 3 új trailere!

Lóhátról lelőtt szamurájkardos motorosok! Késharc több ellenféllel egy üveglabirintusban! Gonoszokat tökön és torkon harapó, mesterfokon idomított belga juhász kutyák! Ez csak pár látványos akciójelenet Keanu Reeves legújabb filmjéből, a John Wick: 3. felvonás - Parabellumból, aminél le sem tagadhatnák a készítők, hogy a rendező ismét Chad Stahelski volt, Vagyis a kaszkadőrkirály, aki már a Mátrix-trilógia és a Constantine idején is a szomorú arcú sztár dublőre és országos cimborája volt, a filmográfiája pedig tele van olyan blockbusterekkel, mint az Alien 4, a 300, a Wild Wild West, a Rambo 4, a Die Hard 4, a Vasember 2, a Tron 2, a Sherlock Holmes 2, az Expendables 1-2, Az éhezők viadala és Hugh Jackman szuperhősfilmjei.

A nálunk május 16-án mozikba kerülő John Wick 3-hoz most egy új, angol nyelvű trailer is kijött.

FIGYELEM!!! Bár a John Wick: 3. felvonás - Parabellum legújabb Youtube-előzetesének nincs jól látható korhatár-besorolása, a filmet az erőszakos jelenetei miatt Magyarországon 16 éven aluliaknak nem ajánlja a forgalmazó! Mindenki ennek tudatában kattintson az alábbi videóra!

Keanu Reeves szemlátomást lubickol a harmadszorra is csatasorba álló, morózus bérgyilkos szerepében, ráadásul azt is elárulta, hogy ebbe a filmbe aztán tényleg minden hülye ötletét belerakta a a rendező:

Eszembe jutott, milyen menő lenne, ha John Wick lóháton menekülne, így hát bele is raktuk a filmbe: John Wick lóháton menekül, lóháton harcol. Nagyon mókás volt! Aztán eszembe jutott, milyen menő lenne, ha John Wick valahogy elkeveredne egy sivatagba, fekete öltönyben. Nosza, kerestünk is gyorsan egy sivatagot. Aztán agyaltunk tovább, mi nem volt még? Nindzsák! Szóval John Wick lóháton, sivatagban, és sok-sok akciójelenetben látható, és lesz még kardvívás is. Azt mondtam már, hogy rengeteg lövöldözés is lesz a filmben?”

Az évtizedek óta hollywoodi kaszkadőrként és kaszkadőr-koordinátorként dolgozó Chad Stahelski is nagyon élvezte a forgatást, mert most rendezőként olyan dolgokat is kipróbálhatott, amit a korábbi forgatások során még soha. A Collider mozimagazinnak adott interjújában azt mondta, különösen a lovas akciójelenetekre büszke:

Alighanem ez a legőrültebb dolog, amit az eddigi karrierem során véghez vittem – és ugyanez igaz Keanura is! Leforgattuk együtt a Mátrixot, megcsináltam a 300-at és egy rakás Marvel-filmet, ami mind nagyszerű meló volt, de ezek azért eléggé ugyanolyan típusú munkák, egy-két bevált kunsztot variálnak. Mi viszont úgy voltunk vele, hogy most odab*szunk mindenkinek, rengeteg dolgot belerakunk a filmbe, és sokkal jobban fogjuk csinálni, mint bárki más!

(via Independent & Uproxx)