Keanu Reevest megint egy telefonfülkében láthatjuk

Kijöttek az első fotók – nem, nem a Mátrix 4-hez, hanem a Bill és Ted 3-hoz!

Mi is többször írtunk róla, hogy javában készül a Keanu Reeves és Alex Winter főszereplésével forgatott Bill és Ted oltári kalandja és Bill és Ted haláli túrája folytatása, a Bill & Ted Face the Music, amelyben immár nem hőseink, hanem a gyerekeik vesznek részt egy „zseniális kalandban” – illetve rajtuk keresztül természetesen Bill és Ted is, hiszen a sztori szerint a két címszereplő immár középkorú apukaként kell, hogy beteljesítse a végzetét: egy rockhimnusz megalkotásával kell megmenteniük a világot.

A Bill és Ted várva várt harmadik részét 2020. augusztus 21-én mutatják be az amerikai mozik. A projekt már az utómunkálati fázisban jár, így most nyilvánosságra hoztak belőle három fotót is kedvcsinálóként. Az egyiken a Theodore, azaz Ted Logant alakító Reeves és a Bill Prestont hozó Winter látható egy telefonfülkében.

A második képen vadonatúj szereplőket láthatunk: Ted Billie nevű lányát (Brigette Lundy-Paine) és Bill Thea nevű lányát (Samantha Weaving az Aki bújtból), akik a saját magát alakító rappert, Kid Cudit fogják közre. Végül a harmadik fotón ismét a két címszereplő szerepel, egy harmadik, nagyon fontos figurát alakító William Sadlerrel, azaz magával a Halállal/Kaszással.

A Bill és Ted filmek első részét, a fent már említett Bill és Ted oltári kalandját (ami Bill és Ted zseniális kalandja címváltozatban is ismert) 1989-ben, a másodikat, a Bill és Ted haláli túráját pedig 1991-ben mutatták be a mozik, és a két őrült időutazós komédia hamar a rajongók kedvencévé vált. Azt, hogy elkészül egy újabb folytatás, hivatalosan maga Reeves és Winter jelentette be idén márciusban egy videóban, miután már majdnem egy éve pletykálták, hogy jön a harmadik film.


(via Independent)