Keira Knightley életét a paparazzók tették tönkre

A sztárnál poszttraumás stressz szindrómát diagnosztizáltak a húszas évei elején átéltek miatt.

A színésznő a The Hollywood Reporter podcastjében beszélt arról, hogy 22 éves korában szó szerint üldözték a lesifotósok, és ez bizony az egészségi állapotára is kihatott. „Általában vagy 20 fickó követett, akik mélységesen nőgyűlölők voltak. Keserű ráébredés volt ez számomra a világunkban uralkodó nőgyűlöletre.

Férfiak üvöltöztek velem, akik kurvának neveztek”

– panaszkodott Knightley.

A színésznő arra is rámutatott, hogy mindezt azért csinálták, mert azt remélték, hogy ő is produkál egy nyilvános kiborulást, mint Amy Winehouse vagy Britney Spears – hiszen az ilyen képekért vagyonokat lehet kapni.

„Ha a női sztár nem hajlandó kiakadni a paparazzók kamerái előtt, akkor érdemes kiborítani. Nagyon sok pénz van ebben,

ahogy abban is, hogy ha valahogy ráveszik a pasidat vagy az apádat, hogy téged védelmezve megüssék őket. Ha beperelnek, a képeken kívül még ezért is kapnak pénzt” – tette hozzá a sztár, akinek az erőszak egy olyan szintjével kellett szembesülnie, amire nem mindenki reagál túl jól.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Knightley ezek után azt is elmesélte, hogy minden egyes alkalom, amikor ki kellett lépnie a házából, igazi harc volt, és hogy emiatt 22 évesen volt is egy ideg-összeroppanása – ezt követően egy évig járt terápiára, ahol poszttraumás stressz szindrómát állapítottak meg nála. Saját magán pedig a színésznő úgy segített, hogy kivett egy év szabadságot, majd a hatalmas költségvetésű filmek helyett elkezdett kisebb produkciókban szerepet vállalni.


(via Independent)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu