Keira Knightley életét a paparazzók tették tönkre

A sztárnál poszttraumás stressz szindrómát diagnosztizáltak a húszas évei elején átéltek miatt.

A színésznő a The Hollywood Reporter podcastjében beszélt arról, hogy 22 éves korában szó szerint üldözték a lesifotósok, és ez bizony az egészségi állapotára is kihatott. „Általában vagy 20 fickó követett, akik mélységesen nőgyűlölők voltak. Keserű ráébredés volt ez számomra a világunkban uralkodó nőgyűlöletre.

Férfiak üvöltöztek velem, akik kurvának neveztek”

– panaszkodott Knightley.

A színésznő arra is rámutatott, hogy mindezt azért csinálták, mert azt remélték, hogy ő is produkál egy nyilvános kiborulást, mint Amy Winehouse vagy Britney Spears – hiszen az ilyen képekért vagyonokat lehet kapni.

„Ha a női sztár nem hajlandó kiakadni a paparazzók kamerái előtt, akkor érdemes kiborítani. Nagyon sok pénz van ebben,

ahogy abban is, hogy ha valahogy ráveszik a pasidat vagy az apádat, hogy téged védelmezve megüssék őket. Ha beperelnek, a képeken kívül még ezért is kapnak pénzt” – tette hozzá a sztár, akinek az erőszak egy olyan szintjével kellett szembesülnie, amire nem mindenki reagál túl jól.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Knightley ezek után azt is elmesélte, hogy minden egyes alkalom, amikor ki kellett lépnie a házából, igazi harc volt, és hogy emiatt 22 évesen volt is egy ideg-összeroppanása – ezt követően egy évig járt terápiára, ahol poszttraumás stressz szindrómát állapítottak meg nála. Saját magán pedig a színésznő úgy segített, hogy kivett egy év szabadságot, majd a hatalmas költségvetésű filmek helyett elkezdett kisebb produkciókban szerepet vállalni.


(via Independent)