Kerekes Vicával és Szabó Kimmel Tamással találkozhatunk

Az Apró mesék készítői premier előtti vetítés és közönségtalálkozók segítségével népszerűsítik az új magyar történelmi-romantikus thrillert.

Az Apró mesék sztorija szerint hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról…

A film főszereplői Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Molnár Levente, alkotói pedig az a Köbli Norbert forgatókönyvíró és Szász Attila rendező, akik nevéhez olyan sikerfilmek kötődnek, mint az Örök tél, a Félvilág és A berni követ.

Az Apró mesék március 14-én debütál a mozikban, ám a filmmel és alkotóival, sztárjaival addig is találkozhatunk, hiszen egy premier előtti vetítés mellett számos közönségtalálkozót szerveznek. Február 23-án, szombaton 19 órától a mű premier előtt látható a budapesti Toldi moziban. Március 1-jén, pénteken 20.30-tól a Művész moziban Szabó Kimmel Tamás és Kerekes Vica főszereplők, illetve Szász Attila rendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró részvételével zajlik közönségtalálkozó.

Március 7-én, csütörtökön 18.30-tól a debreceni Apollo moziban találkozhatunk Kerekes Vica és Molnár Levente főszereplőkkel, valamint Szász Attila rendezővel. Március 8-án, pénteken 19 órakor a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházba érkezik a stábból Szász és Köbli, március 14-én, csütörtökön 18 órától pedig a szombathelyi Savaria moziban lesznek ott ugyanők, Kerekes Vicával kiegészülve. Végül március 18-án, hétfőn 18 órától a kecskeméti Otthon mozi ad otthont a Szabó Kimmel, Kerekes, Szász és Köbli részvételével zajló közönségtalálkozónak.


(via Kubik Elvira Iroda)