Készül A Riviéra vadorzói női verziója Anne Hathaway-jel

Itt az első fotó a forgatásról, amin Anne Hathaway mellett Rebel Wilson látható.

A készülő filmről már egy fotó is nyilvánosságra került: Rebel Wilson osztotta meg a fényképet az Instagramon.

„Most kezdtünk el dolgozni az új filmemen, amiben producerkedem is! Talán hallottatok már a legendás A Riviéra vadorzóiról – ez egy remake remake-je.”


Merthogy a zseniális és vicces A Riviéra vadorzói Steve Martin és Michael Caine főszereplésével valóban egy feldolgozás: az eredeti film az 1964-ben készült Dajkamesék hölgyeknek, melynek főszerepeit Marlon Brando, David Niven és Shirley Jones játszották.

A most készülő „dupla-remake”-et Chris Addison rendezi, és itt nem két férfi fogja rászedni a jómódú idős és fiatal hölgyeket, hanem megfordul a sztori: nők húzzák csőbe a férfiakat. Addison korábban számos Az alelnök-epizódot rendezett már, de egészestés filmje még nem volt, így ő ezzel a mozival fog debütálni a szélesvásznon. Wilson a posztjában azt írja, hogy a film címe egyelőre titok, de korábban Nasty Womenként hivatkoztak rá. Természetesen ez még változhat, tekintve, hogy a projekt nagyon az elején tart még.

A színésznő posztjában azt is elárulta, hogy az Oscar-díjas Anne Hathaway mellett Alex Sharp és természetesen maga, Wilson fog szerepelni a filmben.