Két ingyen filmmel indul a Cinetel online videótára

A rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat igényel. Újabb alternatíva lehet a mozizásra az egyik forgalmazó online tékája, amihez ráadásul ingyen házi mozival csinálnak kedvet.

Lassan lazulni látszanak a járványügyi korlátozások, a mozizásra azonban még minden valószínűség szerint jó pár hetet kell várnunk. A Cinetel a jelenlegi helyzetben is szeretné eljuttatni filmjeit a mozi szerelmeseinek: több mint 40 filmmel indul online videótára – kettő közülük az első hónapban ingyen elérhető.

A Cinetel online tékájában jelenleg nem kisebb rendezők járulnak hozzá a filmrajongók szórakoztatásához, mint Woody Allen, Pedro Almodóvar vagy Luca Guadagnino; és olyan sztárok teszik tiszteletüket a filmrajongók otthonában, mint például Jeff Bridges, Joaquin Phoenix, Juliette Binoche vagy Vincent Cassel. A kínálat pedig folyamatosan bővül.

A forgalmazó szeretne kedvet csinálni a mozizás új formájához, ezért május 27-től egy hónapon keresztül két filmet ingyen elérhetővé tesz az első ötezer érdeklődőnek: a Pierre-François Martin-Laval francia rendező által jegyzett Nagytudásúak és Taika Waititi egyedi hangvételű horrorkomédiája, a tavaly indult azonos című tévésorozat alapjául szolgáló Hétköznapi vámpírok most a bevezető akció keretén belül díjmentesen tekinthető meg a cinetel.hu oldalon keresztül.

Az elmúlt napokban-hetekben sok hazai forgalmazó és vállalkozó próbált és próbál alternatív megoldásokkal kedveskedni azoknak, akiknek már nagyon hiányzik a mozizás. Elindult a Budapesti Távmozi és a Cinego nevű online artfilmes videotéka. A Budapest Rooftop Cinema hamarosan autósmozival jelentkezik, a budapesti Árkád üzletház tetőparkolójában pedig június 13-án nyit ki újra a korábbi autósmozi.


(via Cinetel)