Két közkedvelt sztárt is leigazolt a készülő Fekete Özvegy-film stábja

Scarlett Johansson mellett Rachel Weisz és a Stranger Things tévésorozat seriffje, David Harbour is felcsap szuperhősnek!

Nyakunkon a Bosszúállók: Végjáték április 25-i premierje, de a Marvel filmstúdió boszorkánykonyháján már gőzerővel készülnek a Negyedik Fázisra. Vagyis azokra az időkre, amikor a szuperhősök csapata már valószínűleg a más filmek felé kacsintgató Chris Evans, azaz Amerika kapitány és a blockbusterenként 50 millió dolláros sztárgázsit kérő Robert Downey Jr. Vasembere nélkül fogják megmenteni a világot. Ennek a fázisnak a része lesz az a 2014 óta halogatott, önálló Fekete Özvegy-mozifilm is, amiben Scarlett Johansson rúgja szét a gonosztevők hátsóját.

Johansson mellé most két sztárt is leigazolt a Marvel Rachel Weisz és David Harbour személyében. Érdekesség, hogy az utóbbi színész most pont a konkurens Dark Horse és a Millennium Films képregényhőse: Ron Perlman helyett ő lett Hellboy a hamarosan mozikba kerülő, harmadik Pokolfajzat-mozifilmben. Azt egyelőre nem tudni, hogy Weisz és Harbour gonosztevők lesznek-e vagy szuperhősök, az viszont biztos, hogy a Fekete Özvegyet a Lore-ért és a Cigánykerékért számos fesztiváldíjjal jutalmazott Cate Shortland rendezheti – ezzel ő lesz az első női rendező a kasszarobbantó Marvel-blockbusterek 11 éves történetében. (via NME.com)