Ketrecharcra hívta Elon Musk Johnny Deppet

Újabb cifra történetekkel folytatódott a színésznek a Sun kiadója ellen indított rágalmazási pere, amely lap volt felesége, Amber Heard bántalmazásával vádolta egy cikkében.

A per során hallhattunk már Depp több napig tartó ámokfutásáról, amikor szinte túszként tartotta fogva Heardöt A Karib-tenger kalózai ötödik részének forgatási helyszínén, Ausztráliában bérelt házában, ahol drog és alkohol hatása alatt őrjöngött. A másik oldalról viszont arról is, hogy a színésznő ledobta a sztár mobiltelefonját az erkélyről, illetve hogy a saját sztorijaként adta elő volt személyi asszisztense brutális megerőszakolásának történetét.

Most a milliárdos Elon Musk is megnyilvánult az ügyben, mivel Depp jogi csapata azzal vádolta, hogy viszonya volt Amber Hearddel, amikor a nő még a színész felesége volt. Olyan szöveges üzenetek is előkerültek, amelyekben Depp azzal fenyegetőzik, hogy levágja Musk péniszét.

„Ha Johnny akar egy ketrecharcot, csak tudassa”

– viccelődött Musk a New York Timesnak. „Egyáltalán nem volt viszonyom Amberrel, mialatt házasok voltak, ez teljes képtelenség” – tette hozzá a milliárdos.

A házaspár 2015-ben. Forrás: Daniele Venturelli / WireImage / Getty Images

 

Musk azt is tagadta (ami szintén felmerült a bíróságon), hogy részt vett volna egy édeshármasban Hearddel és egy másik színésznővel, Cara Delevingne egykori modellel. „Az emberek fejében az ilyesmi mindig sokkal pikánsabb, mint a valóságban” – mondta a SpaceX űrkutatási vállalat vezetője, aki a távolból azt tanácsolta a volt házaspárnak, hogy „ássák el a csatabárdot, és lépjenek tovább”.

Ami pedig a konkrét tárgyalást illeti: ott a Sun kiadóját képviselő neves ügyvéd, Sasha Wass vette elő Deppet, és azt állította róla, hogy Amber Heard ellen elkövetett erőszakos tetteit mélyről fakadó nőgyűlölet motiválta.

Wass idézett is a színész által küldött SMS-ekből és egyéb szöveges üzenetekből, amelyekben az „lotyó”-nak, „kövér, ronda kurv*k”-nak, „ocsmány pics*k”-nak és „semmirekellő ribancok”-nak hívta a nőket – olyan is volt, hogy egykori élettársát, Vanessa Paradis francia színésznőt „fonnyadt p*csá”-nak nevezte.

A per a napokban tovább folytatódik, de lassan a végéhez ér, mivel a következő tárgyalási napon Depp ügyvédei már a záró beszédeiket mondják el.


(via Independent, The Guardian)