Kevin Spacey pizzát vitt a paparazziknak egy fura baseball sapkában

A színész egy "nyugdíjazva 2017 óta" baseball sapkában ment oda a rá vadászó paparazzikhoz.

Kevin Spacey-nek jövő héten meg kell jelennie a Nantucket kerületi ügyészségen a folyamatban lévő ügyében, amiben szexuális zaklatással vádolják. A színész elég ritkán jelenik meg mostanában a nyilvánosság előtt, most azonban kivételt tett: az őrá „vadászó” paparazziknak vitt pizzát, és egyben gratulált nekik, hogy sikerült kinyomozniuk aktuális rejtekhelyét, ami Baltimore-ban van. A baseball sapkájára az volt írva, hogy "Retired since 2017", azaz „nyugdíjazva 2017 óta”.


A színész ezekkel a mondatokkal adta át a pizzát a fotósnak: „Tudom, hogy csak a munkáját végzi. Tartsd melegen magad, és boldog új évet!”

Egy másik paparazzi megkérdezte tőle, hogy személyesen is megjelenik-e ügyének tárgyalásán, de erre a színész nem válaszolt. Spacey ellen egyébként egy 2016-os szexuális zaklatási ügy miatt emeltek vádat. Kevin Spacey karácsonykor egy nagyon bizarr videót is közzétett Twitter-oldalán, melyben Frank Underwoodként, vagyis a Kártyavár című sorozatban alakított karaktereként beszélt az ügyről.

via consequence of sound