Kiábrándítóan bárgyú előzetest kapott az „élőszereplős” Tom és Jerry-film

A két rajzfilmfigura ezúttal Chloë Moretz és Michael Peña társaságában ejti egymás fejére a tekegolyót.

A Ha/Ver és a Carrie remake-jének fiatal sztárja, Chloë Grace Moretz a nagy csinnadrattával bejelentett 2016-os visszavonulását követően végül olyannyira nem ment nyugdíjba, hogy azóta is folyamatosan forgat. Most például ő (valamint Michael Peña) lett a főszereplője annak az „élőszereplős” Tom és Jerry-filmnek, amelyben a két jól ismert karakter hús-vér emberek társaságában ejti egymás fejére a tekegolyót meg a vasalót. A Warner Bros. stúdió tervei szerint 2021-ben mozikba kerülő produkciót körülbelül úgy kell elképzelni, mint az 1988-as Roger nyúl a pácbant (vagy inkább mint az 1945-ös Horgonyt fel!-t, amiben Jerry táncikált Gene Kelly mellett): a hús-vér földi emberek között nem teljesen tisztázott okokból ott lébecolnak mindenféle rajzfilmfigurák is. Íme a Tom és Jerry első előzetese:

A Tim Story rendezésében, Katie Silberman forgatókönyvéből leforgatott filmben tehát Tom és Jerry annyi évtizednyi ház körüli háborúskodás után békét köt egymással, és elválnak útjaik. Jerry New York legelegánsabb luxusszállodájában alakít ki magának egy ötcsillagos egérlyukat, nem kevés fejtörést okozva ezzel a hotel alkalmazottjainak, akik épp az évszázad esküvőjét készülnek megtartani a patinás falak között – egy indiai herceggel és egy rakás rajzfilmelefánttal, akik minden bizonnyal ugyanúgy rettegnek a rajzfilmegerektől, mint a valódi ormányosok az igazi cincogóktól!

Jerry jelenléte tehát enyhén szólva nemkívánatos a hotelban, a kipenderítésével pedig nem mást bíz meg a Kayla nevű, fiatal és ambiciózus szállodai alkalmazott (őt alakítja Chloë Grace Moretz), mint a jó öreg Tomot! Bár a fenti trailert elnézve a térdcsapkodós nevetés nem lesz minden pillanatban garantált, annyit azért már most borítékolni lehet, hogy a szereplők egyszer-kétszer rácsapják majd a másik ujjaira a zongora fedelét – persze csak miután a fejére ejtettek egy ACME feliratú páncélszekrényt! A Tom és Jerry ünnepélyes premierdátumát 2021. március 4-re tűzte ki a Warner, bár ennek szinte már semmi jelentősége nincs manapság, amikor a világméretű koronavírus-járvány miatt folyamatosan tologatják a nagy hollywoodi stúdiók a bemutatók időpontjait... (via Hollywood Reporter)