Kiderült a Harley Quinn-film teljes címe, és elég röhejes

Margot Robbie fedte fel az Instagram-oldalán – bár ne tette volna!

A jelek szerint az őrült hősnő szakított Suicide Squad – Öngyilkos osztag-beli szerelmével, Jokerrel, mivel a spin-off teljes címe Birds of Prey (idáig már eddig is tudtuk) – (And The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn), ami körülbelül annyit tesz, hogy Ragadozómadarak (és az egyetlen Harley Quinn csodálatos emancipációja/felszabadítása).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

Mindez pedig úgy derült ki, hogy a Harley Quinnt játszó Margot Robbie kirakta a forgatókönyv fedőlapját az Instagram-oldalára, és azon a Birds of Prey mellett meglepetésre a hosszú és különös alcím is szerepelt. A Consequence of Sound nevű site találó meglátása szerint a fura cím sokkal jobban emlékeztet a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) című művészfilmére, mint az olyan szuperhősmozikéra, mint a Bosszúállók: Ultron kora vagy épp az Amerika Kapitány: Polgárháború – ezzel együtt megdöbbennénk, ha másban is hasonlítanának.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Robbie mellett a filmben olyan színésznők fognak még felbukkanni, mint Mary Elizabeth Winstead (ő játssza Vadásznőt, aki egyébként Batmannek is először ellenfele, majd segítőtársa volt/van/lesz a gothami bűnüldözésben) és Jurnee Smollett-Bell (Fekete Kanári, a neccharisnyás bűnüldöző szerepében).

Margot Robbie mint Harley Quinn a Sucide Squad - Öngyilkos osztagban. Forrás: InterCom

 

Hozzájuk azóta többen is csatlakoztak: Renee Montoya, gothami nyomozónőt Rosie Perez (Sorsjegyesek, Ananász expressz) alakítja, a fiatal lányt, Cassandra Caint pedig – akinek megmentésére a három másik nő összeáll – egy Ella Jay Basco nevű gyerekszínész formálhatja meg. A hölgykoszorú mellett Ewan McGregort a főgonosz szerepében láthatjuk: ő lesz Fekete Maszk, Batman egyik nagy ellensége. A hosszú és körülményes című filmet (amit Cathy Yan rendez) 2020. február 7-én mutatják be az amerikai mozik.


(via Consequence of Sound)