Kiderült a John Wick 3. sztorija

Keanu Reeves akciótrilógiájának záródarabja jövő nyáron érkezik: itt vannak az első részletek!

Az első részben visszavonult, majd kiskutyája halálát megbosszulandó ismét a tettek mezejére lépő, a második filmben pedig nemzetközi vizekre evező, és az orosz után az olasz maffiózókat aprító bérgyilkos legújabb kalandjáról az április 26-án záruló CinemaCon moziipari rendezvényen árult el részleteket a gyártó stúdió.

Keanu Reeves a John Wick: 2. felvonásban. Forrás: Freeman Film

 

A nyilvánosságra hozott tartalomleírás szerint a John Wick 3-ban a címszereplő menekülni kényszerül, két okból is: egyrészt 14 millió dolláros vérdíj van kitűzve a fejére, ami miatt rá vadásznak a világ bérgyilkosai és gengszterei, másrészt megszegte azt a szabályt, miszerint a Continental Hotelben, a bérgyilkosok titkos szállodájában nem szabad senkit megölni.

John Wick egyébként épp annak az életét vette el, aki kitűzte a vérdíjat a fejére, és mivel az illető a második filmben megismert nemzetközi maffia legfelsőbb köreinek volt a tagja, hősünknek már rég halottnak kellene lennie – Winston azonban (a Continental vezetője, egyúttal John barátja) ad neki egy óra haladékot, hogy leléphessen.

A kegyvesztett renegátnak azonban így is a nyomában járnak, így szó szerint ki kell verekednie magát New Yorkból, útját pedig szokás szerint hullahegyek övezik. Habár az IMDb filmes adatbázis 2019. május 17-ét jelöli meg premierdátumként, a Collider információi szerint a film csak jövő nyáron érkezik – akárhogy is, várakozás közben mindenképpen nézzük meg a fent látható kis spin-offot, amit még az első rész alapján készített a RocketJump csapata.


(via Collider)