Kiderült az, amit minden Harry Potter-rajongó régóta tudni akar

Vajon melyik a kis varázslótanoncot megformáló sztár, Daniel Radcliffe kedvence a nyolc film közül?

A Wired Autocomplete Interview sorozatában a YouTube-on sztárok, párban vagy egyedül, válaszolják meg azokat a kérdéseket, amikre a legtöbben keresnek rá velük kapcsolatban a Google-ön. Az első kérdés pedig nem más, mint hogy melyik az annak idején a címszerepet játszó színész kedvenc Harry Potter-filmje.

Radcliffe és Gary Oldman a Harry Potter és a Főnix rendjében. Forrás: InterCom

 

„Szerettem az utolsót (A Halál ereklyéi – a szerk.), de igazán szerettem az ötödiket is (A Főnix rendje – a szerk.), ami nem olyan sokak kedvence, mint azt megtudtam.

Azért szeretem, ahogy bemutatja a kapcsolatot Harry és Sirius között,

és persze amiatt, mert nagyon sok Gary Oldman került ebbe a filmbe (ő játssza Sirius Blacket – a szerk.)” – válaszolta a kérdésre Radcliffe.

„Ez volt tehát a kedvencem. Talán még forgatni is ezt volt a legjobb. Nagyon jól éreztük magunkat, amikor ezen dolgoztunk. A válaszom tehát az ötödik film vagy A Halál ereklyéi második része” – tette hozzá a sztár, akit ezt követően még egy rakás további kérdésre is válaszol, ezért mindenképpen érdemes megnézni a tízperces anyagot.

Kiderül például a pontos magassága, hogy hogy fedezték fel a Potter-szerepre, hogy hogyan jött össze a barátnőjével, és mesél egy kicsit közelgő filmjéről, a Guns Akimbóról is, amiről mi is írtunk már korábban. Az Új-Zélandon forgatott akciókomédiában (a kérdés annak kapcsán merült fel, hogy mit keresett a színész a távoli országban – a szerk.) Radcliffe egy olyan fickót játszik, aki akaratán kívül belekeveredik egy bizarr modern gladiátorküzdelembe, miközben meg kell mentenie volt barátnőjét is, akit elraboltak.


(via NME)