Kiderült Christian Bale szerepe a Thor negyedik részében

Egyik filmbeli partnernője, a Valkűrt alakító Tessa Thompson leplezte le a sztárt, aki a Batman-trilógia óta most először fog szuperhősfilmben szerepelni.

Januárban derült ki, hogy annak ellenére, hogy korábban úgy nyilatkozott, nem fog többet szuperhősfilmben szerepelni, Bale mégis beadta a derekát a Marvelnek, és ő lesz a Thor: Love and Thunder egyik sztárja a címszerepet alakító Chris Hemsworth, a már említett Tessa Thompson és a nagy visszatérő, Natalie Portman oldalán.

A színész utoljára a 2012-es Sötét lovag – Felemelkedés című Christopher Nolan-filmben tűnt fel képregény-adaptációban, és most az is kiderült, mi lesz a szerepe a Thor 4-ben.

„Christian Bale lesz a mi főgonoszunk, ami fantasztikus dolog”

– nyilatkozta Tessa Thompson.

„Már olvastam a forgatókönyvet, de sajnos nem árulhatok el sokat. Nagyon sok izgalmas SMS-t váltottunk Natalie-val. Jó móka lesz. Taika (Waititi, a rendező – a szerk.) írja és rendezi. Lesz néhány ismerős arc, és pár új ember is bekerül a mixbe” – tette hozzá a színésznő.

Ha mindehhez hozzávesszük, hogy Waititi korábban azt ígérte, a negyedik rész „nagyobb, hangosabb és bombasztikusabb” lesz a szintén általa rendezett harmadiknál, kijelenthetjük, hogy alig várjuk a 2021. november 5-én bemutatandó Thor: Love and Thundert. „Ez az egész csak akkor érdekes a számomra, ha meg tudjuk duplázni a Ragnarök őrületét” – mondta a friss Oscar-díjas író-rendező.


(via NME)