Kiderült, ki felejtette az ágy alatt a Star Wars 9 forgatókönyvét, ami azóta már az eBay-t is megjárta!

John Boyega, az új trilógia fiatal sztárja szánja-bánja bűnét. Buli volt a lakosztályában, ő meg elfelejtette, mi is van az ágy alatt.

Egészen elképesztő dolog történt a Csillagok háborúja háza táján: valaki az ágya alatt felejtette a decemberben mozikba kerülő új film, a Skywalker kora forgatókönyvét, amit utána megtalált a takarító, és feltette az eBay-re 84 dollárért (ami mindössze 25 ezer forint – a rajongók valószínűleg sokkal többet is megadtak volna érte). Az új rész rendezője, J.J. Abrams a hét elején ugyan már elmesélte ezt a kínos incidenst a sajtónak, ám akkor nem nevezte meg a hebehurgya kollégáját a stábból, aki annak idején, a film előkészületi szakaszában elvesztette a forgatókönyvet.

John Boyega és Mark Hamill a Walt Disney Pictures és a Lucasfilm által szervezett Az ébredő Erő-gálavetítésen, 2015 december 14-én (kép: Todd Williamson/Getty Images)

 

A tettet azonban szerdán váratlanul magára vállalta az egyik főszereplő! A Finn nevű, rohamosztagosból lett ellenállót alakító John Boyega a Good Morning America című, népszerű reggeli talkshow-ban gyónta meg a bűneit:

Én voltam! Hadd meséljem el, hogy történt. Egy hotelszobában történt, amikor ide-oda költöztem egyik lakosztályból a másikba. Otthagytam a forgatókönyvet az ágy alatt, hogy ha majd másnap felkelek, akkor előhúzzam, és távozzak. Csakhogy a haverjaim átjöttek, bulizni kezdtünk egy kicsit, a forgatókönyv meg ott maradt. Ezután pár héttel később egy takarító bement, megtalálta a forgatókönyvet, és feltette az eBay-re 65 fontért. Az az ember nem is volt tisztában az igazi értékével! Az eset után még Miki Egér is felhívott!

Bár a Disney-főnökség valóban leteremtette Boyegát a felelőtlenségéért, a forgatókönyv végül lekerült az aukciós oldalról. Persze ma már keringenek mindenféle tartalmi összefoglalók arról, mi minden lesz a december 19-én mozikba kerülő filmben – meglátjuk, igazuk volt-e a szivárogtatóknak. (via The Independent)