Kiderült, ki lett volna a Danny Boyle-féle, 25. Bond-film főgonosza!

Egy francia sztár, akit a Wonder Womanben és a Lostban is láthattunk korábban.

Kiderült, ki lett volna a 25. Bond-film főgonosza, ha az eredeti rendező, Danny Boyle nem távozik kreatív különbségek miatt a stábból: Saïd Taghmaoui! A marokkói felmenőkkel rendelkező, de már Franciországban született, 45 éves színész a The National című magazinnak adott exkluzív interjújában mesélt erről:

Úgy volt, hogy én is benne leszek a következő James Bond-filmben, és én alakítom a rosszfiúk vezérét. Danny Boyle maga választott ki a szerepre, most viszont, hogy ő már otthagyta a produkciót, bevallom, van némi bizonytalanság.

Taghmaoui saját bevallása szerint jelenleg nem tudja, kit ültetnek a producerek az üresen maradt rendezői székbe. Az sem tisztázódott még, hogy neki lesz-e egyáltalán bármi szerepe a filmben, hiszen Boyle nemcsak rendezője, de társforgatókönyvírója is volt a 25. Bond-filmnek, így szinte biztos, hogy a távozásával az addig megírt sztoriját is kidobják, és újat íratnak valakivel. A Wonder Woman és a Lost sztárja így jellemezte a mostani helyzetet:

Nincs egyelőre új rendező, azt pedig még a producerek sem döntötték el, hogy orosz vagy közel-keleti lesz-e a főgonosz. Szó szerint azt az üzenetet kaptam, hogy ha közel-keleti lesz, mehetek forgatni, de ha orosz, akkor keresnek valaki mást. De mindig is ilyen volt az életem. Mindig jött valami, ami akár örökre megváltoztathatta volna az életemet, aztán el is tűnt.

(via Independent)