Kiderültek a Harry Potter titkos szerelmi viszonyai

A főszereplők az utolsó film forgatása után tíz évvel válaszoltak néhány vicces kérdésre.

Tom Felton (Draco), Rupert Grint (Ron), Evanna Lynch (Luna), James és Oliver Phelps (a Weasley ikrek), illetve Warwick Davis (Flitwick professzor) az orlandói Wizarding World of Harry Potter nevű vidámparkban gyűltek össze, abból az alkalomból, hogy megnyitottak egy új hullámvasutat, a Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure-t.

S ha már ilyen szépen összejöttek, az AOL játszott velük egy vicces játékot: a „Fact or Fanfiction?” kérdéseire válaszolva a sztároknak azt kellett eldönteniük, hogy az állítás, amit olvasnak, igaz-e, vagy csupán rajongói teória. Színészeink pedig abszolút őszintén válaszoltak mindenre – még Veritaserum sem kellett hozzá.

A kérdések elsősorban a Potter-univerzum szerelmi viszonyait firtatták. És azzal a felvetéssel például, hogy Harry titokban nagyon vonzódott Dracóhoz, a Dracót alakító Tom Felton teljes mértékben egyetértett.

„Harry folyamatosan bele volt zúgva Dracóba. Egyszerűen titkolni sem tudta”

– mondta a színész. „Szerintem pedig Ronra is nagy hatást tett” – kontrázott rá Ron megformálója, Rupert Grint.

Felton a Draco–Hermione párosítással kapcsolatban már nem volt ilyen megengedő, a Lunát játszó Evanna Lynch azonban úgy látta, igenis volt egy erős kémia a két, folyton gyűlölködő, ősellenség karakter között.

A vicces kérdezz-felelekben voltak még a Voldemort szexuális kisugárzására, a színészek között elcsattant első csókra és a mardekárosokkal való randizásra vonatkozó kérdések is.

Érdemes megnézni az ezt bemutató fenti videót, hiszen lehet, hogy egy nagy marhaság az egész, de nagyon jó ennyi év után viszontlátni egykori kedvenceinket.


(via AOL)