Kijött egy iszonyú para és nagyon torokszorító alternatív vég a Kedvencek temetőjéhez

Kicsit más világításba helyezi a legutóbbi Stephen King-feldolgozás végét egy friss videó...

Vigyázat, spoilerveszély!

Nem volt egy Az-hoz hasonló, hatalmas durranás a legutóbbi  Stephen King-adaptáció, Kedvencek temetője, de azért aki kedveli az írófejedelem lassan építkezős stílusát, és a nem mindennapi helyzetekbe keveredő átlagemberek kálváriáját, az biztosan jót szórakozott rajta (mint például mi itt a Port.hunál).

Most viszont kiderült, hogy a rendezők, Kevin Kolsch és Dennis Widmeyer kétféle befejezést forgattak a filmhez. Az egyikben a főszereplő apuka (Jason Clarke) követi az erdőn túli, ősi indián temetőbe az ördögi kis szörnyeteggé változott kislányát (Jeté Laurence), és épp megölné, amikor a frissen feltámadt, élőhalott anyu (Amy Seimetz) váratlanul leszúrja aput... Aki ezután szintén feltámad, és morcos zombicsaládként araszolnak egyetlen életben maradt kisfiuk felé.

Az új, alternatív befejezés (ami sokkal baljósabb az eredetinél) ezzel szemben az, hogy a zombikislány és apu élve temetik el anyut az elátkozott földbe, így pontosan nem tudni, hogy tényleg mindannyian élőholtak lesznek-e a történet végén. (Geektyrant)