Kijött egy rakás új jelenetfotó a Star Wars 9-hez!

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

Sőt, Ren lovagjairól is kiderült néhány dolog. Mi lesz még itt a december 19-i premierig?!?

December 20-án (nálunk viszont már egy nappal korábban!) mozikba kerül a Skywalker kora alcímet viselő Star Wars IX, szóval borítékolni lehet, hogy minden hétre jut majd valami Csillagok háborújával kapcsolatos hír és érdekesség. Most például az, hogy a Topps kártyagyár kirakott a netre egy rakás képet a film szereplőiről!

A női főszereplő, Rey (Daisy Ridley) elég vagányul feszít a fénykardjával, ráadásul ezt az életnagyságú képet sarokba állítható vagy falra akasztható kartonfiguraként is meg lehet venni (a többi szereplő hasonló képét is érdemes végignézni a Geektyrant oldalán).

Ő itt, ha minden igaz, egy piros páncélos Sith Trooper, közülük is egy jetpackkel, azaz hátirakétával felszerelt, repülni is képes rohamosztagos:

 

Ren lovagjainak egyike a sivatagban vigéckedik:

 

Ren rejtélyes lovagjairól egyébként némi plusz infó is kiszivárgott az egyik vaskos Star Wars-forráskönyvnek köszönhetően, amiben ezt írják róluk:

Ren lovagjai Kylo Ren leghalálosabb és legtitokzatosabb szolgái. A testük rozsdás páncélzatba burkolva, arcukat mindig baljós maszk takarja - akárcsak magát az új Legfőbb Vezetőt -, még fajuk is rejtély! Viszont aki már látta őket akcióban, az tudja, hogy harci képességeik messze nem átlagosak. Minden lovag egy-egy halálosan hatékony, egyedi fegyverrel van felszerelve, amely egyaránt alkalmas távolsági harcra és egy az egy elleni küzdelemre is.

(via Geektyrant)

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás